Rólam

15 éve vagyok benne az informatika világában. Először a Magyar Rádióban dolgoztam, jelenleg a bank szférában tevékenykedek, informatikusként.

Hitvallásom az informatikában?

Mindenre van megoldás és mindent lehet optimalizálni és normalizálni. Mit is jelent ez pontosabban?

Átvizsgálás; részletes megbeszélés és pontos tervezés után meg tudjuk találni azt a megoldást, ami hatékonyságban; gyorsaságban és nem utolsó sorban költségben javíthat a cég menetében és a bevétel növelésében.

A 15 év alatt sok mindent láttam és tapasztaltam emellett csináltam is. Részt vettem nagy cég teljes informatikai hálózat teljes átépítésében és kialakításában. 3000 fős gép park lecserélésében és kis csoportok oktatásában. A hálózat kiépítését több 4-5 csillagos hotel WI-FI fejlesztésében is aktív résztvevője voltam. A Managerekkel való egyeztetés segítségével a vendégek nem vettek észre semmit munkálatokból.

Az évek alatt sok tanfolyamon vettem részt, így naprakész tudást tudhatok magamévá.

Persze, a tanfolyamokon nem csak tananyagok elsajátítása volt az legfontosabb. Sok szakemberrel ismerkedtem meg és tartom mai nap is a kapcsolatot. Ezáltal, megvan szinte mindenre a megfelelő ember / szakember. Ezáltal projekteket is meg tudom szervezni és levezényelni.

Folytatás érkezik!